1 Twee3 Advies - Balans werk en privé balans of balanceren 001

 

EEN SUCCESVOLLE ONDERNEMING | EEN KWESTIE VAN BALANS

 

Kent u het gevoel van balanceren? Een ondernemer dient naast financiële balans, ook zelf goed in balans te zijn. Scheiding tussen werk en privé is voor veel ondernemers lastig en de taken die een ondernemer moet uitvoeren buiten zijn of haar eigen vakgebied zijn vaak in disbalans. De adviseur van 1TWEE3 ADVIES maakt samen met u een analyse, realiseert een plan van aanpak en begeleidt u als ondernemer en/of medewerker door middel van personal coaching en/of training.

Met bijna 25 jaar ondernemingservaring is 1TWEE3 ADVIES een volwassen adviesbureau dat het vizier op de toekomst heeft. "Als u achteruit kijkt, ziet u voor u niets", is ons motto. Door de ruime ervaring en het grote netwerk kunnen wij advies bieden op een groot aantal gebieden binnen het MKB tot ca. 250 medewerkers.

1TWEE3 ADVIES richt haar advies tevens op zelfstandige ondernemers/professionals (zzp), die een bedrijf willen opstarten of willen doorgroeien naar een grotere onderneming. Eén van onze belangrijke klanten is Vitaliteit Groep Nederland, die samenwerking, opleiding en begeleiding aanbiedt voor (zelfstandige) professionals binnen de Integrale Gezondheidszorg aangevuld met complementaire dienstverlening. Een mooi voorbeeld van partnership. Lees verder op de pagina Partner in Advies van deze site.

ONZE ADVIESGEBIEDEN

1.  Training en coaching voor organisaties, bedrijven en ondernemingen (o.a. met de OMC      
      Vitaliteitscan)

2.  Begeleiding van zelfstandige professionals (zzp) en MKB ondernemers tot ca. 250 medewerkers;        
     ondernemingsadvies in de breedste zin van het woord, waaronder marketing en sales (o.a. social
     media)

3.  Het verzorgen van lezingen over Vitaliteit en Ondernemen.

De kracht van 1TWEE3 ADVIES is, dat zij voornamelijk samenwerkt met zzp'ers en ondernemers.

Onze adviseur is tevens coördinator, die een plan van aanpak (advies) presenteert en bij uitvoering professionals inschakelt. Zo heeft u als opdrachtgever te maken met één contactpersoon. De kosten van het advies (plan van aanpak) wordt bij uitvoer van de opdracht verrekend met de kosten van de opdracht.