1twee3 Advies - Lezing Vitaliteitdag

 

NOOIT TE OUD OM TE LEREN

 

De afgelopen jaren heeft Martin Jan Melinga, senior adviseur van 1TWEE3 ADVIES, meer dan 100 presentaties en lezingen gegeven over Vitaliteit en alles wat daar mee te maken heeft. 'Nooit te oud om te leren', geldt zeker ook voor hem. Tot zijn 45e was Martin Jan werkzaam binnen de modebranche. Als ervaringsdeskundige op het gebied van psychische klachten heeft hij zich de afgelopen jaren verdiept en gespecialiseerd in gezondheidszorg en de GGZ in het bijzonder. Hij weet dus waarover hij praat.

Als NLP-coach heeft hij, op initiatief van stichting Orange Monday, in samenwerking met Hester Morsdorf (Vitaliteit Groep) de Vitaliteitfactor ontwikkeld. Vanuit zijn eigen ervaring en die van vele anderen. Ook de Vitaliteitfactor is een 123-concept.

1. De Vitaliteitfactor is een logisch instrument om een snelle en uitgebreide intake te doen bij een cliënt
    binnen de Integrale Gezondheidszorg en aanvullende complementaire dienstverlening. 

2. Door de Vitaliteitfactor kan (snel) de juiste begeleiding en/of behandeling worden ingezet.

3. De Vitaliteit Expert houdt ook na begeleiding en/of behandeling een vinger aan de pols.

De Vitaliteitfactor is hét preventie-instrument bij uitstek, voor, tijdens en na behandeling of begeleiding. 

VITALITEIT BINNEN UW ORGANISATIE OF ONDERNEMING

Echter, hoe eenvoudig de werkwijze van de Vitaliteitfactor ook is, het verdient een nadere uitleg. De Vitaliteitfactor is geschikt voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. De Vitaliteitfactor is breed inzetbaar in bijna alle branches die wij kennen in Nederland. Van de bouw tot de modebranche, van advocatuur tot financiële dienstverlening en uiteraard de gehele Gezondheidszorg. 

Wilt u meer weten over Vitaliteit en uw Organisatie? Neem dan contact op met Martin Jan Melinga.