1Twee3 Advies - Visie en innovatie 004 - 960p

 

DOOR EEN ANDERE BRIL KIJKEN | PARTNER IN ADVIES


De 21e eeuw is tot nu toe een eeuw van 'delen'. Via Social Media (zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter), wordt veel informatie gedeeld. Deelnemen in plaats vanaf de zijlijn (beste stuurlui) het beste advies geven. De 20e eeuw was een tijd van dure rapporten, die in een la verdwenen, dure adviesbureau's (met veel overhead) en te weinig innovatie. 

PARTNER IN ADVIES

1TWEE3 ADVIES is zowel partner als adviseur van uw onderneming. Wij zitten naast de ondernemer, analyseren de huidige situatie (helicopterview) en samen wordt een plan van aanpak samengesteld en waar nodig aangepast aan de actuele situatie. Uitgaande van het verleden, heden en de toekomst van de onderneming.

1TWEE3 ADVIES maakt het advies. Wanneer de opdracht wordt geconcretiseerd, worden de advieskosten gecrediteerd op de prijs van de opdracht. Wij hebben vertrouwen in onze mensen en ons product. De kosten van het initiële rapport zijn ook laag. De opdracht behelst altijd een 2e en een 3e fase. Zoals de naam van ons bureau al zegt, wij geloven in 123. Veni Vidi Vici.

In de huidige tijd verandert een organisatie binnen één jaar. Door ziekteverzuim, ontslag of andere oorzaken. Een advies voor de komende 3 jaar is al onmogelijk, een jaar knippen wij dan ook (na het advies) in 3 delen. Bijvoorbeeld:  Advies in september | 1e fase - oktober/december | 2e fase - januari/maart | 3e fase - april/juni. Indien nodig wordt dit herhaald, totdat de opdrachtgever en de medewerkers tevreden zijn met het resultaat.

TRAINING & COACHING

Onze werkwijze is eveneens innovatief. Wij kiezen, in de meeste gevallen, voor een combinatie van training (groep) en individuele- en/of groepscoaching. 1TWEE3 ADVIES gelooft in de ketting en de zwakste schakel. Wanneer de zwakke schakel qua Vitaliteit sterk is geworden, ontstaat een nieuwe zwakke schakel. Dit proces gaat door, totdat het gewenste resultaat is bereikt. Binnen 3 jaar is een compleet vitale onderneming, met prettige werkomstandigheden, gemaximaliseerde omzet en resultaat mogelijk. Onderhoud is dan het enige dat overblijft. Kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) kunnen in een korter tijdbestek het traject doorlopen.

Ben u geïnteresseerd in de OMC Vitaliteitscan voor uw organisatie? Download het document door op onderstaande afbeelding te klikken en maak een afspraak met onze Vitaliteit Consultant.

 

Mens sana in corpore sano
(Een gezonde geest in een gezond lichaam) 

DE VITALITEIT EXPERT & DE VITALITEITFACTOR©

 

LOGO-Vitaliteit-Expert-V6-400-trans