1Twee3 Advies - Visie en Innovatie 004  tekst Vitaliteitfactor

 

INNOVATIE EN VITALITEIT | OORZAAK EN GEVOLG

 

Innovatie is de ontwikkeling en succesvolle invoering van nieuwe of verbeterde producten en diensten. 1TWEE3 ADVIES houdt zich al sinds 2000 bezig met innovatie en ziet innovatie als een continu proces. Juist met steeds meer nieuwe ontwikkelingen binnen IT, is innovatie bereikbaar voor elke ondernemer. 

OORZAAK EN GEVOLG
Binnen de meeste branches is oorzaak en gevolg logisch. Dat was het tot voor kort nauwelijks in de gezondheidszorg, maar wel in de bij de gezondheidszorg betrokken complementaire dienstverlening, zoals sociaal en maatschappelijke dienstverlening (w.o. HR), juridische en financiële dienstverlening. Toch is er ook in de gezondheidszorg, bijna altijd, sprake van oorzaak en gevolg. Stichting Orange Monday constateerde dat en initieerde dat door Vitaliteit Groep Nederland i.s.m. 1TWEE3 ADVIES de Vitaliteitfactor, een integraal intake-instrument, werd ontwikkeld. Innovatie gekoppeld aan Vitaliteit met een breed veld aan mogelijke gebruikers.

INNOVATIE EN VITALITEIT

Wat is zo innovatief aan de Vitaliteitfactor? 

1. De Vitaliteitfactor kan worden ingezet voor cliënten in de leeftijd van 8 - 111 jaar

2. De Vitaliteitfactor creëert (automatisch) integrale gezondheidszorg (mentaal, fysiek en omgeving)

3. De Vitaliteitfactor is geschikt voor zowel de particuliere (zorgconsument) als zakelijke markt.

Bestaande middelen zijn gebruikt en op een innovatieve manier gecombineerd tot het unieke produkt Vitaliteitfactor, dat inzetbaar is voor elke professional werkzaam in de Gezondheidszorg (mentaal en fysiek) en aanvullende complementaire dienstverlening (omgevingsfactoren).

 

Vitaliteit Groep - kennis en ervaring - 006 - 250p hoog


SAMENWERKING

Het enige wat nodig is voor een succesvolle implementatie van de Vitaliteitfactor is het simpele woordje 'samenwerken', wat juist voor professionals soms moeilijk is. Daarom is de Vitaliteitfactor volledig transparant, zowel naar de gebruiker (cliënt/patiënt) als de professional die betrokken is bij advisering en begeleiding.

Wie werkt met de Vitaliteitfactor? Specialisten op ieder vakgebied binnen de gebieden van de Vitaliteitfactor met een generalistisch inslag of de bereidheid dit te leren. De Vitaliteit Groep verzorgt de opleiding tot Vitaliteit Expert, 1TWEE3 ADVIES zet de Vitaliteit Experts in bij organisaties, bedrijven en ondernemingen. Ook daar is de OMC Vitaliteitscan volstrekt transparant voor de gebruiker en de opdrachtgever, onder restrictie van individuele geheimhouding van persoonlijke informatie. Collectieve informatie zorgt al voor stijging van de collectieve vitaliteit binnen de organisatie.

Mens sana in corpore sano
(Een gezonde geest in een gezond lichaam) 

 

DE VITALITEIT EXPERT & DE VITALITEITFACTOR©

 

LOGO-Vitaliteit-Expert-V6-400-trans